Houthandel Van den Heurck de referentie in de regio!

Koop uw hout en plaatmateriaal bij Houthandel Van den Heurck

Al sinds 1967 is Houthandel Van den Heurck actief binnen de houtsector. Zowel particulieren als zelfstandigen zijn bij ons welkom voor hout en plaatmateriaal voor diverse toepassingen, zoals gevelbekleding, dakbedekking en isolatie. Kom langs in onze houthandel in Broechem (nabij Ranst) voor informatie of advies op maat.

Onze producten

Wij bieden u een ruim aanbod aan producten in hout aan. U kunt onder meer bij ons terecht voor binnenafwerking. Wij hebben bijvoorbeeld hout voor daktimmerwerken, terrasplanken, plafonds en binnendeuren.

 

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het verzagen en afplakken van plaatmateriaal voor dressings, keukens en badkamermeubels. Wij beschikken over de geschikte machines voor iedere klus. Laat ons de afmetingen en het aantal stuks weten: wij helpen u snel verder.

Onze dienstverlening

Onze grootste troef? Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een ruime keuze en een persoonlijke service. Wij garanderen u een snelle levering van uw gewenste producten. Indien u dit wenst, leveren wij uw producten met plezier aan huis. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Contacteer ons

Wilt u plaatmateriaal bestellen of wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om onze zaak in Broechem (bij Ranst) te bezoeken of om ons telefonisch, via mail of via het offerteformulier te contacteren. Van maandag tot en met vrijdag staat Houthandel Van den Heurcktot uw dienst van 7.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag kunt u in de voormiddag van 7.30 tot 12.00 uur langskomen.